Crema antireumatica "Puterea Calului"

Produse cu actiune centrala pentru combaterea obezitatii

ISOLIPAN, capsule
Substanta activa: dexfenfluraminum                                Producator: Lab. Ardix

Indicatii:
Asociat cu regim in diferite tipuri de obezitate (simpla, complicata, refractara la alte tratamente, cu tulburari de comportament alimentar).

Contraindicatii:
Glaucom.

Reactii adverse:
Mai rar: somnolenta, cefalee, astenie, depresie, insomnie, nervozitate, polakiurie. Mai frecvent: senzatie de uscaciune a gurii, greata, constipatie, diaree, care dispar dupa intreruperea tratamentului.

Compozitie:
Capsule ce contin 15 mg clorhidrat de dexfenfluramin si excipienti: 0,3 mg siliciu coloidal, 1,5 mg stearat de magneziu, 3 mg talc, 26,2 mg celuloza microcristalina, 32 mg amidon de porumb si 72 g lactoza

Actiune:
Insolipan actioneaza asupra sistemului de reglare fiziologica a greutatii corporale, diminuand si mentinand stabila greutatea individuala. Produsul permite reducerea consumului de glucide, mentinand ca hrana esentiala proteinele. Scaderea greutatii se face in mod lent si progresiv, efecul aparand dupa 2 saptamani de tratament. Produsul se diferentiaza radical de anorexigenele amfetaminice, nu are nici un efect psiho-stimulant si poate fi luat si in timpul mesei de seara.

Administrare:
Doua capsule pe zi : una dimineata si una seara, in timpul meselor. Tratamentul este insotit de un regim hipocaloric.

NU INCURAJEZ AUTOTRATAMENTUL! NICI UN MEDICAMENT NU TREBUIE ADMINISTRAT FARA A VIZITA IN PREALABIL UN MEDIC! ACEST BLOG OFERA DOAR INFORMATII IN LEGATURA CU DIVERSE TRATAMENTE NATURISTE SI ALTE MEDICAMENTE!SANATATEA TA NU ISI ASUMA RESPONSABILITATEA ASUPRA EFECTELOR PE CARE LE PRODUCE ACEST BLOG ASUPRA VIZITATORILOR!


Read more....
Blog Widget by LinkWithin