Crema antireumatica "Puterea Calului"

Graul incoltit si efectele sale asupra organismului

Graul incoltit are capacitatea de a stimula extrem de puternic activitatea
organismului . Dupa o saptamana sau doua de tratament cu grau incoltit,in multe boli se va constata o vizibila imbunatatire a starii fizice si o ameliorare a bolii.
Cateva domenii in care s-au optinut rezultate : caderea parului, intarirea vederii, vindecarea durerilor de cap, bronsitelor, tromboflebitelor, boli ale sangelui, boli ale stomacului, boli intestinale, boli ginecologice, boli de ochi, boli de rinichi, arterite,cancer,etc.
Mod de folosire : 100 gr boabe de grau sanatoase se spala cu apa rece, apoi,boabele se pun intr-un vas de sticla sau ceramica si se lasa acoperite cu apa .
Vasul se pune la loc cald si se acopera cu o foaie de hartie . Dupa 24 de ore, graul incolteste [ ies coltisori verzi de 1 mm ] si poate fi dat prin
masina de tocat carne sau prin rasnita de cafea .Se amesteca cu lapte fiert in proportie de 1/1 .La acest terci, se adauga si miere de albine,dupa gust .Avand in vedere aportul caloric al graului, renuntati la paine si la alte produse de panificatie . Cantitatea de grau se imparte in trei portii pe zi . La fiecare 24 de ore trebuie pus alt grau la incoltit . Cura dureaza o luna .


Read more....
Blog Widget by LinkWithin