Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera acest suc drept unul din
cele mai puternice remedii în tratarea cancerului şi a leucemiei.
Tuturor pacienţilor slăbiţi, anemici sau care nu aveau poftă de mâncare
le prescria o cura cu acest suc, pe care îl recomandă să fie băut cu
linguriţa, pentru a avea efecte mai puternice.
Anemie, slăbiciune generală a organismului - se bea pe parcursul
unei zile un pahar de suc, în reprize, pe cât posibil înainte de masă cu
minimum o jumătate de oră.
Gripa - se beau 1-2 pahare de suc de sfeclă roşie pe zi. Acest
remediu are efecte antifebrile, tonice şi măreşte rapid capacitatea de
luptă a organismului împotriva infecţiei.
Alergie - se bea pe stomacul gol câte un sfert de pahar de suc de
sfeclă roşie, diluat cu suc de morcov, de 2-3 ori pe zi. O cură durează 30
de zile şi are o eficienţă extraordinară în cazul alergiilor la polen şi la
praf.
O combinaţie contra cancerului şi leucemiei - se amestecă: 50 ml
pătrunjel + 100 ml sfeclă + 400 ml morcov + 1 linguriţă suc de lămâie.
Se bea întreaga cantitate pe parcursul unei zile, în cure de minimum o
lună.
SUCUL DE SFECLA ROSIE
Posted by Chrysia
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 Responses to "SUCUL DE SFECLA ROSIE"
Trimiteți un comentariu