Crema antireumatica "Puterea Calului"

Sucul de cartofi

Se obţine prin centrifugarea tuberculilor foarte bine spălaţi în prealabil.
Este recomandat să fie consumat atunci când este foarte proaspăt,
altfel el oxidându-se rapid şi pierzându-şi o parte din calităţile
terapeutice. Constituie unul din cele mai blânde remedii din gama pe
care o vom prezenta acum, având efecte calmante, antiacide şi uşor
depurative. Ce îl face atunci un medicament puternic? Studii recente au
arătat că sucul foarte proaspăt de cartof conţine anumite substanţe
înrudite cu cortizonul, care au efecte de inhibare a dezvoltării tumorilor,
de oprire a proliferării virusurilor hepatice, efecte hipotensoare şi...
anticoncepţionale. Să vedem în continuare mai multe despre aplicaţiile
acestui remediu:
Obezitate - o jumătate de pahar de suc de cartofi băut cu un sfert de
oră înainte de fiecare masă (indiferent cât de săracă din punct de vedere
cantitativ ar fi) are efecte de inhibare a apetitului alimentar foarte
puternice. Mai mult, acest remediu stimulează din plin procesele de
eliminare, ceea ce determină o accelerare a procesului de slăbire.
Hepatita virală A, B, C - se bea de două ori pe zi o combinaţie
formată dintr-un sfert de pahar (50 ml) de suc de pătrunjel şi trei sferturi
de pahar (150 ml) de suc de cartofi. Cura durează vreme de 30 de zile,
cu o pauză de 10 zile, după care se poate relua. Efectele în tratarea
hepatitelor, cronice sau acute, sunt cu adevărat extraordinare.
Constipaţii uşoare, reumatism - se bea jumătate de litru de suc de
cartofi pe parcursul unei zile, timp de 2-3 săptămâni. Pentru a face
gustul mai suportabil, se poate adăuga şi suc de morcov.
Scorbut - sucul de cartofi este în această afecţiune unul din cele
mai puternice şi mai rapide remedii cunoscute. Se bea un pahar pe zi, în
timpul sezonului rece.
Cancerul gastric - se bea câte un sfert de pahar (50 ml) de suc de
cartofi de 3-4 ori pe zi. Pentru un gust mai blând şi un efect mai
puternic, se diluează cu suc de morcov. Efecte şi mai puternice se obţin
cu următoarea combinaţie, care are o eficienţă foarte mare şi în cazul
gastritei. Se face următorul amestec de sucuri: 100 ml cartofi + 100 ml
varza + 500 ml morcov. Se bea această cantitate pe parcursul unei zile.
În ciuda gustului destul de greu de suportat, acest amestec, băut în cure
de 20 de zile, are efecte excepţionale în această categorie de afecţiuni.
Dacă simţiţi ca va este greu să beţi foarte mult din această combinaţie,
puteţi înjumătăţi cantitatea zilnică.

0 Responses to "Sucul de cartofi"

Blog Widget by LinkWithin